Hirdetés

Jövőre foroghat Az éhezők viadala előzményfilm

|

A tavaly megjelent könyv hamarosan a vászonra költözik.

Hirdetés

Nem sokat teketóriázott a Lionsgate, hiszen már a megjelenés előtt bejelentették, hogy filmre viszik Suzanne Collins The Ballad of Songbirds and Snakes című regényét, amely a nagy sikerű Az éhezők viadala trilógiája előzményeit meséli el. És bár azóta tetszhalott állapotban volt a projekt, köszönhetően főleg a koronavírusnak, nemrég kiderült, hogy mikor terveznek nekiállni a forgatásnak.

Hirdetés

A készítők a napokban egy prezentációt tartottak a befektetőknek, amelyben elárulták, hogy valamikor 2022 első felében kezdenék meg a munkálatokat, és ha minden jól alakul, akkor a premiert 2023 végére vagy 2024 első hónapjaira ütemeznék, melyet mozikba szánnak, és bíznak benne, hogy addigra már tényleg hátrahagyjuk a jelenlegi járványhelyzetet. Ezen felül annyi még biztos, hogy ugyanaz a Francis Lawrence fogja rendezni a filmet, aki a második és harmadik kötet adaptálását is vezényelte, de a főszereplő színészekről továbbra sincs hír.

A 2020-ban megjelent regény története 64 évvel Az éhezők viadala eseményei előtt játszódik, melynek főszereplője az ekkor még mindössze 18 éves Coriolanus Snow - a Donald Sutherland által játszott későbbi Snow elnök - tetszeleg majd, aki azt a feladatot kapja, hogy mentorként segítse egy fiatal, 12. körzetből származó lány felkészülését a tizedik jubileumi éhezők viadalára. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.