Hirdetés

Jövőre talán foroghat a Star Trek 4

|

Karl Urban bízik benne, hogy jövőre már a Star Trek 4 kamerái előtt állhat.

Hirdetés

Az új Star Trek trilógiában Dr. Leonard "Bones" McCoy-t alakító Karl Urban sosem titkolta el, hogy milyen szívesen térne vissza a karakter szerepében. Most a színész egy kis reményt biztosított azoknak a rajongóknak, akik a negyedik részre várnak. Szerinte van rá esély, hogy jövőre elkezdődjön a forgatás.

Hirdetés

"A Paramountot kellene megkérdeznetek,"-kezdte Urban viccesen a JoBlo kérédésére válaszolva. "Viszont ezt tisztázva, nagyon szeretek ezeken a Star Trek filmeken dolgozni. Ezen a ponton már szinte egy család vagyunk a stábbal. Bízom benne, hogy jövőre már újra forgathatunk."

Miután J.J. Abrams rebootolta a szériát Justin Lin vette át tőle a stefétát. Sajnálatos módon a Star Trek Beyond bevételei már nem nyűgözték le a stúdiót és nem adtak automatikusan zöld utat a folytatás előtt. Annyi biztos, hogy Chris Pine (James Kirk) és Zachary Quinto (Spock) már aláírtak a folytatásra és csak a Paramounton múlik, hogy pénzt adjon a projekt alá. Talán Tarantino ötlete lesz a tuti befutó?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.