Hirdetés

Kiderült, hogy ki fogja írni Tarantino Star Trek filmjét

|

Quentin Tarantino Star Trek projektje az egyik legizgalmasabb, amiről hallottunk idén, most pedig már azt is tudjuk, hogy ki felel a film forgatókönyvéért.

Hirdetés

Quentin Tarantino hatalmas Star Trek rajongó hírében áll, így biztosak lehetünk benne, hogy tisztelettel nyúl a szériához, elképzeléseit peidg a franchise producere, J.J. Abrams és a Paramount Pictures is maximálisan támogatják. Olyannyira, hogy még az R-besorolásba is belementek a Mester kedvéért, ez pedig olyan Star Trek filmet eredményezhet, amilyet még garantáltan nem láttunk. 

Hirdetés

A Deadline legutóbbi jelentése szerint Abrams létrehozott egy írószobát, amelynek tagjai azon dolgoznak, hogy minőségi forgatókönyv születhessen Tarantino ötleteiből. Bár Lindsey Beer (Dungeons & Dragons, Godzilla vs. Kong), Megan Amram (Zsenipalánták, Városfejlesztési osztály) és Drew Pearce (Vasember 3, Mission: Impossible - Titkos nemzet) is a kis csapathoz tartoztak, már akkor úgy tűnt, hogy a harmadik író, Mark L. Smith lehet a befutó, most pedig a lap beszámolója alapján őt választották ki a feladatra. Smith  korábban az Elhagyott szobát, A rettegés mélyét és a három Oscar-díjjal megszórt A visszatérőt körmölte, így joggal várunk tőle egy ütős szkriptet - noha Leo túlélése nem igényelt túl sok dialógust, Tarantino filmjei viszont tömve vannak szöveggel. 

A Deadline továbbá úgy tudja, hogy a Ponyvaregény és a Kutyaszorítóban zseniális készítője továbbra is szeretné bevállalni a rendezést, erre viszont legkorábban csak az 1969-es év eseményeire koncentráló új filmje bemutatása után nyílik lehetőség. És hogy Tarantino milyen koncepciót képzel el? A Collidernek korábban azt nyilatkozta, hogy szívesen bővítene ki egészestés művekké olyan klasszikus epizódokat, mint a The City on the Edge of Forever (1. évad 28. rész) és a Yesterday's Enterprise (3. évad 15. epizód). Mindkettő fejezet jellemzője a megváltozott idővonal, szóval nem lennénk meglepődve, ha végül ez lenne Tarantino Star Trek filmjének központi témája.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.