Hirdetés

Jövőre visszatér Csizmás, a kandúr

|

A Shrek-filmek közkedvelt cirmosa hamarosan megkapja második önálló kalandját.

Hirdetés

A Universal Pictures immáron hivatalosan is megerősítette a régóta készülő Csizmás, a kandúr második részének a premierjét, ám máson is dolgoznak jelenleg a DreamWorks animációs stúdiójának alkotói.

A Shrek-filmek egyik, ha nem a legnépszerűbb segédkaraktere volt a vörös bundás cica, kinek ártatlan tekintete bizony egy igazi zsiványt rejtett - nem is csoda, hogy 2011-re el is készült Csizmás önálló egész estés filmje, ami világszinten közel 560 millió dollárt hozott a mozik pénztárainál.

Hirdetés

Most már pedig azt is tudjuk, hogy bő 10 évnyi pihenő után 2022. szeptember 23-án visszatér a kandúr egy újabb kaland erejéig. A film a Puss in Boots: The Last Wish címet viseli, egyúttal azt is megerősítették, hogy újfent Antonio Banderas kölcsönzi majd hangját a közkedvelt figurának.

Az animációs kalandfilmet az a Joel Crawford rendezi, akinek többek között a tavalyi Croodék: Egy új kor mesét is köszönhettük. A történet során Csizmás rádöbben arra, hogy kalandozás iránt érzett szenvedélyéből lehet vissza kellene vennie, ugyanis a kandúr immáron 8 életet felélt abból a 9-ből, mely csak egy macskának adatik meg. A makacs vitéz nyugdíjba vonulás helyett azonban egy újabb nagyszabású útra adja a fejét, remélve, hogy a legendás Utolsó Kívánsággal visszaállíthatja elhasznált életeinek számát.

A stúdió Csizmás visszatérése mellett lerántotta a leplet a DreamWorks másik készülő projektjének premierjéről is: a The Bad Guys című animációs film várhatóan április 15-én érkezik meg az amerikai mozikba, szintúgy 2022-ben.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.