Hirdetés

Jungle – Daniel Radcliffe az első képen

|

A dzsungel kellős közepén küzd a túlélésért Daniel Radcliffe a Jungle című filmben, amely egy igaz történetet dolgoz fel.

Hirdetés

Yossi Ghinsberg memoárjából - ami"Jungle" és "Lost int he Jungle" címen is megjelent, magyar fordítás még nincs - Justin Monjo (Rush - A hajsza, Csillagközi szökevények) írta a forgatókönyvet, a rendező Greg McLean (A fenevad, Wolf Creek - A haláltúra).

Hirdetés

Radcliffe alakítja Yossi Ghinsberget, mellette pedig Thomas Kretschmann (King Kong, A folyó) és Alex Russell (Az erő krónikája) is szerepel a filmben.

Yossi Ghinsberg az Amazonas-medencébe, Boliviába utazott barátaival, hogy egyikük javaslatára aranyat keressenek egy eldugott, bennszülöttek lakta faluban. A kaland azonban rémálommá változott, és több mint egy hónapig bolyongtak az esőerdőben. A készleteik elfogytak, majmokat ettek, és egyszer tutajt is építettek. Megmenekülése után Ghinsberg három hónapot töltött kórházban, mire felépült.

Most pedig íme, az első kép a filmből, amelyen Daniel Radcliffe látható Ghinsberg szerepében:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.