Hirdetés

Jurassic Park 4,Godzilla, Karib-tenger Kalózai 5 forgatási helyszín

|

Vajon megfelelő lesz-e mindhárom film forgatására egy helyszín?

Hirdetés


A Godzilla-t hónapokig forgatták Oahu-n és Kauai-n, míg a Karib-tenger kalózai 5 forgatása csakis Hawaii-ra lett tervezve az utolsó rész forgatása miatt. A sziget nagyon megtetszett a producernek. A Jurassic Park IV stábja azt tervezgeti, hogy a szigeten, Kauai-n vesz fel néhány jelenetet.

Cameron Crowe Deep Tikije (melynek sztárjai Emma Stone és Bradley Cooper) megjelenése a jövő évre lett tervezve. Még semmi sem száz százalékosan biztos, de Hawaii produceri szempontból nagyon felkapott lett, és szemmel láthatólag igen csak alkalmas lenne a látkép ezekhez a filmekhez.

A Jurassic Park IV és a Godzilla jövő nyáron fog a mozikba kerülni, míg a Karib-tenger kalózai 5 majd csak 2015 nyarán lesz látható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.