Hirdetés

Megvan, hogy ki szerzi a Jurassic World 2 zenéjét

|

Túlságosan nagy meglepetést nem jelent, hogy ki fogja komponálni a Jurassic World 2 dallamait, ugyanis a folytatás megörökölte az előd szakemberét, ugyanakkor bizonyos szempontokból mégis kifejezetten érdekes a választás.

Hirdetés

Néhány zeneszerző hónapokig pihen, mások egy éven át komponálnak, de nem úgy Michael Giacchino, aki miután "szükségből" pár hét alatt összehozta a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet zenéjét, most elvállalt egy másik nagy franchise-t is. Akarom mondani, újra elvállalt.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy Michael Giacchino az első rész után megörökölte a Jurassic World 2-t is, így a Jurassic Park széria lett a legelső, amelyet megörökölt a legendás John Williamstől, ezáltal szépen-lassan méltó utódjává válhat a mesternek. (Érdekesség, hogy a Zsivány Egyes volt az első élőszereplős, mozikban bemutatott Star Wars, amelyet nem Williams komponált, Giacchino azonban a rendkívül szűkös határidő ellenére is megoldotta a feladatot, bár műve inkább csak korrekt lett, mintsem minőségi.)

Giacchino idén olyan filmekhez készített még aláfestést, mint a Zootropolis, a Star Trek: Mindenen túl és a Doctor Strange, jövőre pedig többek között a Pókember: Hazatérés és A majmok bolygója: Háború alatt hallhatjuk majd felcsendülni a munkáját. Nektek hogy tetszett a Jurassic World score-ja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.