Hirdetés

Jurassic World - Egy új dínó rejtőzködő képességekkel

|

Beidomított raptorok és T-Rexek vadásszák majd a DNS manipulált dinoszauruszt ami a T-Rex, a raptor, a kígyó és a tintahal keveréke.

Hirdetés

Korábban azt hallhattuk, hogy a Nublar sziget egy működő dínópark és a világ legfelkapottabb túrista látványosságainak egyike. A látogatókat egy hajó szállítja Floridából a szigetre, ahol simogathatnak dínókat, élvezhetik a korszerű látogatóközpont adta lehetőségeket vagy éppen elmehetnek egy túrára ami során közelről is megtekinthatik az őshüllőket.
A park népszerűségétől függetlenül továbbra is DNS kísérleteket folytatnak, melynek eredményeként új fajokat szeretnének létrehozni, hogy azok mégtöbb látogatót vonzanak. Az egyik ilyen dinoszaurusz a T-Rex, a raptor, a kígyó és a tintahal keverékéből jön létre. Ez lesz az a dínó amelyik elszabadul és pánikot kelt a parkban. A mutáns ellen a Chris Pratt karaktere által betanított T-Rexek és raptorok veszik fel a harcot, akiknek nem lesz könnyű dolguk, hiszen a hibrid dínó képes azonnal eltűnni és beolvadni a környezetébe, valamint olyan tulajdonságokat örökölt még a többi állattól, mint a raptor intelligenciája.
Azt nem erősítették meg, hogy ő lesz-e az egyetlen "rossz" dínó a folytatásban, de ahogy a forgatás halad, úgy hamarosan egyre több minden ki fog derülni.
A Jurissic World 2015 június 12.-én érkezik, főbb szerepekben Ty SimpkinsBryce Dallas HowardNick RobinsonChris PrattVincent DOnofrioIrrfan KhanB.D. Wong és Omar Sy.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.