Hirdetés

Jurassic World - Egy új dínó rejtőzködő képességekkel

|

Beidomított raptorok és T-Rexek vadásszák majd a DNS manipulált dinoszauruszt ami a T-Rex, a raptor, a kígyó és a tintahal keveréke.

Hirdetés

A forgatás már megkezdődött Hawaiion, de még mindig alig tudunk valamit a filmről, kivéve annyit, hogy vissza térnek az első részből jól ismert Nublar szigetre és egy vadiúj dinoszauruszt is kapunk. Tavaly júniusban kikerült az internetre a film nem hivatalos története, amiről kiderült, hogy csak egy korábbi tervezet és nem ezt fogják felhasználni a Jurassic Worldnél. Most a legutóbbival megeggyező forrásból új részletek derültek ki a karakterekkel és a történettel kapcsolatban.
Figyelem továbbra is fennt áll a spoiler veszély, illetve vegyétek figyelembe, hogy ez még mindíg nem hivatalos forrásból származik!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.