Hirdetés

Felfedték a Jurassic World második részének logóját

|

Ha ennyi nem lenne elég hamarosan érkezik mellé egy új kedvcsináló is.

Hirdetés

A stáb hivatalosan is befejezte a forgatást Londonban, nemsokára átruccanak még pár rövid jelenet erejéig Hawaii-ra, hogy aztán megkezdhessék a hosszú utómunkálatokat. Az egyik fontos szereplő pedig ígéretet tett a záró partin, hogy hamarosan megkapjuk az első teasert is a filmhez, de addig is itt a hivatalos logó:

Természetesen a Jurassic World II nem a hivatalos cím, egyelőre így fut a projekt, majd a későbbiekben valószínűleg egy alcímmel fog gazdagodni. Annyi azonban már biztos, hogy egy sokkal sötétebb, komolyabb hangvételre kell számítani.

Hirdetés

A stáb februárban kezdett el forgatni, és a hivatalos menetrend szerint július 15-én minden jelenettel végeznek, hogy időben kész legyenek a premierre, ami 2018. június 22-én lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.