Hirdetés

Címlapon az Igazság Ligája

|

Valamint egy kis színfalak mögötti videó is érkezett.

Hirdetés

Lassan, alig másfél hónap múlva a mozikban az Igazság Ligája, az elmúlt évek egyik legnagyobb kérdőjele. Hiszen a Batman Superman ellen, az Öngyilkos Osztag negatív megítélése alaposan aláássa a film megítélését már most. Ugyanakkor ott van a Wonder Woman pozitív megítélése, valamint a tudat, hogy Zack Snyder művét végül Joss Whedon rázta gatyába. Szóval sok fog múlni azon, hogy a Warner és a DC milyen mértékben tudott stílust váltani és mennyire sikeresen.

Hirdetés

Az Empire magazin viszont nem volt rest a címlapra tenni a DC hőseit, akik harcra készen feszítenek, habár a harci beállásuk néhol erőltetetten fest (vagy legalábbis erőltetebben, mint az ilyenkor szokásos átlag), gondolok itt Cyborgra. Az Október 5.-én, most csütörtökön megjelenő lapszámból egy újabb fotó is napvilágot látott (vélhetően fog még pár a megjelenését követően), amelyen Bruce Wayne (Ben Affleck) Batman jelmezben és Wonder Woman (Gal Gadot) heverésznek. Mindemellet Affleck beszélt a film elképesztő méreteiről, amiről csak remélhetjük, hogy nem temeti maga alá a produkciót:

A film a méreteit tekintve sokkal nagyobb, mint bármely alkotás, amelyben eddig részt vettem. A vizuális effektek szempontjából hatalmas. Zack [Snyder] ebben nagyon otthon van.

A Wonder Womanként idén mennybemenetelő Gal Gadot pedig nem győzte hangsúlyozni azt, amit a Batman Superman ellen premierje idején maga Snyder is, miszerint ez a film lényegesen nagyobb móka lesz:

Az Igazság Ligája nem egy sötét, komor mozi. Nem olyan súlyos, mint a Batman Superman ellen volt.

Továbbá közzétettek egy kis színfalak mögötti promót, amelyben az öt hős (Henry Cavill és a bajsza ezúttal is távol maradtak) a legutóbbi New York-i Comic-Conon jó kedélyűen beszélgetnek a kosztümjeikről, nem kicsit szivatva a Cyborgot alakító Ray Fishert, aki a többiek páncélzatával ellentétben egy CGI pizsamában flangálhatott, amelynek a zsebeiben még az aprót is simán ki lehetett szúrni.

Ha pedig már Cavill és a bajusz szóba került, Affleck nem volt rest szívózni kollégájával, annak távollétében:

Igazi pornóbajusz. Úgy festett, mint egy pornósztár a 70'-es évekből, csak jobb testtel.

Azért lényegesen jobb ilyen megnyilvánulásokat hallani/olvasni, mint a "Marvel bekaphatja!" (by David Ayer) szintű, mi sokkalta mélyebb, összetettebb univerzumot építünk kategóriájú licitháborút. Az Igazság Ligájáról az igazság november 16.-án derül ki a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.