Hirdetés

Zack Snyderék végeztek a Justice League forgatásával

|

Az Igazság Ligája film remek úton halad afelé, hogy a mozikba kerüljön, ugyanis Zack Snyder és csapata végzett a forgatási munkálatokkal.

Hirdetés

Szinte mintha tegnap történt volna, hogy megérkeztek az első kritikák a Batman Superman ellenről, majd a Suicide Squadról, melyek alaposan a földbe döngölték a DC filmes univerzum renoméját. A következő (utolsó?) nagy dobás a Warner Bros részéről a Justice League lesz, aminek első felvonása jövő novemberben fog érkezni, de a forgatással már most végzett Zack Snyder és kompániája.

Hirdetés

Az örök optimista Snyder a nagy bejelentéssel egyidőben egy másfél perces videót is megosztott a Twitterén, melynek köszönhetően a rajongók és az egyszerű nézők betekinthetnek a kulisszák mögé. Nyilván ez egy mesterségesen összekomponált jelenetsorozat, mindenesetre az bizakodó, hogy láthatóan jó hangulatban telt a forgatás - bár ezt a Suicide Squad színészei is elmondták a saját "termékükről", aztán annak sem lett jó vége. Talán ez végre az a kivétel lesz, amire már azóta várunk, mióta a DC is bejelentette, hogy filmes univerzumot épít?

2017 novemberében minden kiderül. A Justice League-ben visszatér Ben Affleck és Gal Gadot, mint Batman, illetve Wonder Woman, és hozzájuk csatlakozik még Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), J.K. Simmons (Gordon felügyelő), Willem Dafoe és még sokan mások. Észrevettétek amúgy, hogy még ebben az összevágott videóban is ügyeltek arra, hogy még véletlenül se mutassák Supermant/Henry Cavillt? Szerintetek mekkora szerepe lesz az első DC-s szuperhősös összeborulásban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.