Hirdetés

Justice League: Throne of Atlantis - A DC új animációs filmje

|

Év elején jelent meg a Justice League: War című animációs film, azonban a DC Comics és a Warner Bros. már a következő közös projektet is bejelentette a Justice League: Throne of Atlantis képében.

Hirdetés

A részletekről egyelőre nem sokat tudunk azonk kívül, hogy Aquaman világa központi szerepet fog játszani a Justice League: Throne of Atlantis történetében, de várhatóan a DC Comics a teljes bemutatást a Comic-Con 2014-re tartogatja, amelyet természetesen mi is árgus szemekkel követünk majd és megírunk minden beérkező hírt. A Justice League: War végén egyébként Orm (Ocean Master). Aquaman testvére felemelkedett a tengerből egy öregember testét tartva és a következőket mondta: "A felszín lakói megölték a királyunkat. Ez háborús cselekmény. Megfognak érte fizetni." Mutatjuk a jelenetet (a videóban 1:32-től):

Íme a Batman: Assault on Arkham hátsó borítója és rajta az extrák:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.