Hirdetés

Justin Lin rendezheti az L.A. Riots-t

|

A filmről már évek óta tárgyalnak, és eredetileg Spike Lee rendezte volna, de anyagi gondok miatt el kellett halasztani a munka megkezdését, és most úgy néz ki, hogy Justin Lin fogja útjára indítani a projektet.

Hirdetés

A sztori az 1922-es Los Angeles-i lázadás körül bontakozik ki, amely azután robbant ki, hogy egy esküdtszék felmentett négy rendőrt, miután azok megverték Rodney Kinget, és erről videóanyag is volt. A zendülés négy napig tartott és 53 ember halt meg. Érzékeny téma ez, és valószínűleg nem Lin az, aki elsőre az ember eszébe jut, ha a megfilmesítéséről van szó. A rendező ugyanis inkább a tömegfilmek felé húz, célja legfőképp a szórakoztatás (Halálos iramban, Annapolis), de ne felejtsük el, hogy rendezői debütálását teljesen más jellegű film fémjelezte: egy bűnügyi dráma, a Better Luck Tomorrow. 

A Vulture információi szerint a már meglévő forgatókönyvet John Ridley (Red Tails) írta, de azt még nem lehet tudni, hogy Lin ebből fog-e dolgozni, vagy piszkozattal kezdi majd. Amikor a projekt még stagnált, Lee felháborodott a Universal döntésén, mely szerint a filmre szánt összeg 35 millió dollár lett volna, mert szerinte ez jelentősen visszafogta volna a produkciót. Linnek viszont a Halálos irambannak köszönhetően alapvetően jó viszonya van a Universallal, így számíthatunk rá, hogy a film megkapja azt az összeget, amire szükség van. 

Annak ellenére viszont, hogy most zajlanak a tárgyalások, nem valószínű, hogy a közeljövőben látni fogjuk ezt a filmet, ugyanis Lin most nagyon elfoglalt a Halálos iramban hatodik részével, és a hetedikről is beszélnek már, valamint a Lone wolf and Clubhoz is köze lesz, emellett pedig a Chinglish című dráma adaptációjával is foglalkozik, tehát még nem lehet tudni, hogy a Halálos iramban hatodik része után mit is fog választani. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.