Hirdetés

Justin Lin rendezheti az L.A. Riots-t

|

A filmről már évek óta tárgyalnak, és eredetileg Spike Lee rendezte volna, de anyagi gondok miatt el kellett halasztani a munka megkezdését, és most úgy néz ki, hogy Justin Lin fogja útjára indítani a projektet.

Hirdetés

Justin Linnek, aki jelenleg a Halálos iramban hatodik részén dolgozik, újabb projekt van a láthatáron. Ő rendezheti ugyanis az L.A. Riots-t, egy faji kérdésekkel telített drámát. A film ötlete nem friss, már évek óta talonban van, de anyagi gondok miatt nem tudták megvalósítani. Eredetileg Spike Lee rendezte volna, mostanra viszont már úgy néz ki,hogy Justin Lin viszi majd révbe a produkciót. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.