Hirdetés

"Jut eszembe..." 10 karakter, akik csatlakozni tudnának a Bosszúállók 2-be

|

A Bosszúállók csapatbeosztása elég zsúfolt (hiába na, ott van Hulk is), de nem lenne meglepő, ha Joss Whedon a nem sokára felsorolt karakterek közül minél többet be tudna hozni a folytatásba említés, vagy akár cameo szintjén.

Hirdetés

10. Wonder Man


Amikor Joss Whedontól megkérdezték, hogy mely egyéb karaktert szeretne a Bosszúállókba, azt válaszolta: "Egy halmot". Ez Wonder Man. Először a gonosz Zemo báró parancsára szivárgott be a Bosszúállók csapatába azzal az utasítással, hogy árulja el őket egy kritikus pillanatban, hogy Zemo Mesterbűnözők csapata tönkretegye a Bosszúállókat, de egy idő után azt gondolta, hogy igazából is át áll a szuperhős csapathoz és így szerves részévé vált a Bosszúállóknak. Az ő agymintája az alapja Ultronak, a gyilkos androidnak, akit Hank Pym hozott létre.

9. Vízió


Az, hogy Vízió megjelenjen, attól függ, hogy melyik irányba viszi el Whedon a folytatást. Ha követi az Ultimate és Hank Pym történeteit, akkor nyitva az ajtó Víziónak, akit Ultron hozott létre. Sok rajongó azt remélte, hogy Coulson lesz Vízió, mert visszatért a halálból. Én egy kis esélyt még mindig látok rá. Függetlenül attól, hogy a 2.részben benne lesz-e vagy nem, Vízió egy  nagyszerű karakter és az "android bonyolult kapcsolata Skarlát Boszorkánnyal" téma egy másik érdekes lehetőség lenne, amit meg lehetne vizsgálni.

8. Higanyszál és Skarlát Boszorkány


Joss Whedon nemrég megerősítette, hogy a testvérpár benne lesz a Bosszúállók 2-ben. Ez elég bonyolult eset, mert a Fox stúdió is használhatja. (A Marvel állítólag úgy, hogy nem mondhatják ki, hogy Magneto gyerekei és hogy mutánsok.) A jogok használata miatt sajnos ez azt is jelentheti, hogy egy érdekes eredettörténetet is kiselejteztek. Pietronak emberfeletti sebessége van, Wanda pedig meg tudja változtatni az események valószínűségét, ezáltal váratlan, de lehetséges eseményeket képes létrehozni.

7. Red Hulk


A legtöbb rajongó még mindig nem igazán szereti Red Hulkot (Rulk?), pedig nagyon érdekes lenne, ha bevezetnék a Marvel Univerzumába. Sok rajongó már spekulált azzal, hogy Ross tábornok (akit William Hurt játszottt a 2008-as Hihetetlen Hulkban) pl. a gamma sugárzás és az Extremis vírus kombinációját felhasználva átalakuljon Red Hulkkká, aki gátlástalan, taktikailag intelligens ellenfele lenne Hulknak. Kevin Feige régebben megerősítette, hogy Ross tábornok visszatérhet. Ugyanakkor nehéz elképzelni, hogy beférne a csapatba, (főleg, hogy negatív karakter) és talán jobb is lenne, hogy ha a Marvel egy újabb, egyéni Hulk filmben vezetné be.

6. Luke Cage


Luke Cage-et bebörtönözték egy bűntettért, amit el sem követett, majd egy kísérlet után a bőre rendkívül ellenálló lett. Egyszerű lenne őt is bevezetni a 2. részbe, de ő egy teljesen más típusú karakter, "utcaszintű" hős lehetne, olyan pl. mint Daredevil vagy Iron Fist. Dwayne Johnson mostanában sokat kampányol a szerepért.

5. Nova

A James Gunn-féle Galaxis Őrzőiben fogunk először bepillantani a Marvel Filmes Univerzum kozmikus oldalába, így ha sikeres lesz a film, akkor szerintem nem csak egy spinoff-ban, hanem a Bosszúállók 2-ben is simán találkozhatnánk vele, főleg ha mindkét filmben Thanos is ott lesz.

4. Ms. Marvel


Carol Danvers az Egyesült Államok légierejének egy tisztje volt, akit egy harc alatt egy idegen eszköz robbanása ért és ennek eredményeként kapott emberfeletti erőt, gyorsaságot és tudást a repüléshez. Remek alkalom lenne, hogy egy S.H.I.E.L.D. vagy S.W.O.R.D. ügynökkel utaznának a világűrben, így az eredettörténete is könnyen bemutatható volna. Eredeti neve Ms. Marvel, de a képregényekben nemrég átnevezte magát Marvel Kapitánnyá. Szerepeltetése minden bizonnyal előnyös lenne, többek között azért is, mert Whedon több női szuperhőst szeretne látni.

3. Abigail Brand


Ő nem igazán szuperhős, hanem inkább egy a félig mutáns, félig idegen. A S.W.O.R.D. "feje". Joss Whedon az Astonishing X-Men-ben hozta létre. Abigail megvédi a Földet a földönkívüli fenyegetésektől és mind a Galaxis Őrzői, mind Thanos is remek ok lenne a nagyképernyős bevezetésére. A Peak űrállomás talán még királyabb, mint a Helibázis, így feltételezzük, hogy Brand és csapata tudna villogni és nagyképűsködni a földieknek...Haha.

2. Fekete Párduc


Fekete Párduc egy olyan karakter, akinek már régóta esedékes lenne egy saját film. A szomorú tény az, hogy ez még mindig nem történt meg. A Marvel társelnöke, Louis DEsposito tavaly még azt mondta, hogy egy afrikai település, Wakanda létrehozása nehéz lenne, így nem tudni, hogy mikor fog TChalla a Föld egyik legnagyobb hősévé válni. Érdekes, hogy akkor Asgardot hogy sikerült létrehozni? Pedig az nem is a Földön található. Na mindegy. Joss Whedon kezei között biztosan epikus bemutatása lenne Párducnak. Halvány esélyt látok azért arra, hogy a 3. fázisban már tényleg kapjon különfilmet. Az intelligenciája lehetővé teszi, hogy "meccseljen" egyet Tony Starkkal. 

1. Hangya és Darázs


Sokan szerettük a Bosszúállókat ugye? Nos, függetlenül attól, hogy nagyon jó film volt, a képregény rajongók egy kis része talán csalódott volt, mert a két alapító tag nem is volt benne a filmben. Azonban a folytatás tökéletes hely lenne, hogy ez végre megtörténjen. Edgar Wright Hangya-filmje is elfogja érni a nagy képernyőt, néhány hónappal a Bosszúállók 2 megjelenése után, így tökéletes hely lesz, hogy bevezessék Hank Pymet és Janet Van Dyne-t, különösen azért, mert állítólag a Hangya-film azt meséli majd el, hogy Scott Lang ellopja Pym csodaöltözékét, hogy megmentse a lánya életét. Ez viszont azt is jelenti, hogy Pym-et vissza lehetne hozni Bosszúállók 3-ba, a "Nagy Fináléba" Yellowjacketként vagy akár Óriásként.

Ti a listán lévők közül kiket szeretnétek látni a Bosszúállók 2-ben? Kommentelés előtt nyomhatsz egy like-ot ide és ide.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.