Hirdetés

"Jut eszembe..." 10 szuperhős crossover, amiből film is lehetne

|

Egyesülni mint a Bosszúállók? Költői kérdés volt persze... Hat szuperhős (akik közül 4 kapott saját filmet) összefogott egy epikus esemény miatt.

Hirdetés

Nos, a képregény világban ez rengetegszer meg​​történt már. De a Bosszúállók csak egy csapat a sok közül. Igazán őrült dolog lenne, ha a szuperhősök, akik soha nem dolgoztak együtt, hirtelen összeállnak. Olyan, mint az általános iskola tesióráján a focicsapat kiválasztásánál: "-Én viszem Batmant és Hulkot a csapatomba! -Jó oké, akkor Flash te jösz ide! Flash! Hol vagy? -Már rég itt vagyok melletted!" A képregényekben ezeket crossovernek hívják. A képregény-adaptációk egyre nagyobb mennyiségben jelennek meg a mozivásznon, így íme 10 crossover, amit jó lenne egyszer látni a nagy képernyőn.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.