Hirdetés

"Jut eszembe..." 5 jelölt, akik rendezhetnék a Planet Hulk-ot

|

Vasárnap este a Baltimore Ravens nyerte meg a Super Bowl-t, de nem csak a meccs közbeni áramszünet miatt zsongott az internet...

Hirdetés

A kérdés az, hogy melyik rendező lesz kiválasztva arra a szerepre, aki merész, új megközelítésből mutathatja be Hulkot? Louis Leterrier Hihetetlen Hulkját elég jól fogadták, bár Edward Norton teljesítményével nem sokan voltak elégedettek. A Bosszúállókban Mark Ruffalo került a helyére, aki 6 filmes szerződést írt alá, így valószínű, hogy a Disney/Marvel az ő főszereplésével akarja leforgatni a filmet. Ha nem Leterrier lesz a rendező, akkor kinek adják a feladatot, hogy elkészítsen egy új Hulk filmet, akit kilőnek az űrbe? Íme egy öt fős lista:

5. Jonathan Liebesman

Ez lehet a legellentmondásosabb választás. Bár nem készített nagy sikerű filmeket, Liebesman még mindig nagyon jövedelmező rendező, aki szereti a nagy kihívásokkal rendelkező projekteket. Ő rendezte a Titánok haragját, A Föld inváziója - Csata: Los Angeles-t és ő lett a kiválasztott, a régóta várt, (ám már most sokat bírált) Tini Nindzsa Teknősök rebootjának, a Nindzsa Teknősök élére. Elég egyedi vizuális érzéke van. A nagyon alulértékelt Csata: Los Angeles után adni kellene neki egy új lehetőséget a bizonyításra. A Planet Hulk történet középpontjában Hulk és egy csoport gladiátor van, akik lázadnak, hogy legyőzzék a könyörtelen diktátort. Szerintem Joss Whedon segítségével nagy háborús filmet tudna nekünk felmutatni.

4. Josh Trank

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése a kézi kamerás film, Az erő krónikája volt, aminek a költségvetés csak 12 millió dollár volt és 126 milliót hozott világszerte. Az első rendezős Josh Trank lenyűgöző speciális effekteket használt. Annyi dicséretet kapott a film után, hogy őt választották ki a Fantasztikus Négyes reboot rendezésére, ami 2015-ben fog megjelenni. Úgy hírlik, hogy nem csak a Fantasztikusok rendezését válalná el, hanem a spin-off Venom filmet is. Szóval, ha már kiválasztották 2 Marvel filmre, akkor már miért ne lehetne háromra? A következő Hulk folytatás leghamarabb 2016-ban lehet a mozikban, így van rá esély.

3. Peter Jackson

Oké, tudom mire gondolsz. A rendező ismert nagy, epikus filmjeiről, mint pl. a King Kong, a Hobbit és a Gyűrűk Ura trilógia, így szerintem a kisujjából kirázna Hulkból is egy nagyszabású, szintén epikus filmet. Jackson az egyik legnagyobb támogatója a fejlett digitális technológiának, úgy mint a 3D-nek és a magasabb számú FPS-nek, ami még jobban működhetne a Planet Hulk világában. Jackson-nak nem új a nagyszabású akciójelenetek készítése. A Planet Hulk tartalmaz egy csomó gladiátor harcot, ami a filmes veteránnak gyerekjáték lenne, hogy vizuálisan lenyűgöző világot hozzon létre. Jackson lehetne a megalkotója a Marvel történetének legfontosabb és leglátványosabb csatáinak.

2. Neill Blomkamp

Peter Jackson általában a pártfogoltjának említi. A 2009-es sci-fi eposz, a District 9 a 30 milliós büdzséjéből több mint 200 millió dollárt hozott világszerte és 4 Oscar-jelölést is kapott, köztük a legjobb filmét. A film sikere mindenkit sokkolt, kivéve Jackson-t, aki már jó előre tudta, hogy nagyszerű lesz Blomkamp alkotása. Blomkamp akciódús thrillert hozott létre, egy erős narratívával, amelynek alapját az ihlette, hogy a gyerekkorát Dél-Afrikában töltötte. A következő filmjében, az Elysiumban a főszereplő Matt Damon lesz, ami az egyik legjobban várt film az évben. Ez megszilárdíthatja Blomkampot, ​​mint az egyik legjobb modern sci-fi rendezőt. Az Elysium után még nem jelentette be, mi lesz a következő projektje. Gyanítom, hogy Blomkampot is megfogják keresni, hogy ő rendezze a Planet Hulkot.

1. Guillermo del Toro

A mexikói születésű rendező hírnevet szerzett magának a 2006-os A faun labirintusával, amit hat Oscar-díjra jelöltek és hármat meg is nyert. Rendezett 3 képregényfilmet, a Penge 2-t és Hellboy 1-2-t. Remekül ismeri a képregényes műfajt. A következő filmje a Pacific Rim lesz, ami szintén nagyon várt 2013-as film, amiben óriás robotok az óriás szörnyekkel harcolnak. Del Toro ismeri és szereti a "furcsát és hátborzongatót". Legtöbb filmje bizarr és igen sok eredeti lényt tartalmaz. Tehetségével és szakértelmével tökéletesen létrehozhatna új földönkívülieket a Planet Hulkban. A Hihetetlen Hulk televíziós sorozat jelenleg fejlesztés alatt áll. Még mindig nincs szó arról, hogy az mennyire kapcsolódna a Marvel Filmes Univerzumához, köztük pl. a közelgő S.H.I.E.L.D. sorozathoz. Ha a Disney/Marvel azt szeretné, hogy pontos és hű adaptáció legyen Greg Pak Planet Hulk történetéből, akkor Del Toro lenne a tökéletes jelölt a ​​feladatra.


Ha rajtatok múlna, az 5 rendezőből kit választanátok? Vagy esetleg más valakit? Kommentelés előtt nyomhatsz egy like-ot ide és ide.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.