Hirdetés

"Jut eszembe...": 7 ellenfél, akik benne lehetnének a Batman rebootban

|

Talán Batmannak van az egyik legnagyobb "gazember galériája" a képregény történelemben...

Hirdetés

7. Killer Croc

Waylon Jones Killer Croc néven vált ismertté. Jones többfajta hüllő vonással rendelkezik, ilyen például a kőkemény bőr, amely magában foglalja a testét, a borotvaéles karmait és a fogait. Killer Croc már számos formában létezett. Néhányan közülük úgy nézett ki, mint egy óriási gyík, amely sétál a hátsó lábain, de a többség olyan, mint egy ember pikkelyekkel és a fogakkal. A színészt különleges hatású sminkkel vagy teljes egészében CGI-vel is ellehetne maszkírozni. Szerintem egy nagy, afro-amerikai színésznek kellene alakítania, akinek nem csak termete nagy, hanem a hangja is karakteres. Ez lehet pl. Terry Crews. Croc a Bőregér egyik legnépszerűbb ellenfele, de ha a Warner továbbra is a realista ábrázolást akarja megtartani, akkor sajnos csekély a valószínűsége, hogy valaha látni fogjuk.

6. Holiday

Igazi neve Alberto Falcone. Égett a vágytól, hogy kövesse apja, Carmine Falcone nyomdakát (aki benne volt a Batman: Kezdődik-ben), de Carmine azt javasolta neki, hogy éljen normális életet. Betegesen féltékeny testvéreire, Mariora és Sofiara, mert ők részt vehetnek a "családi vállalkozásban". Egy olyan ellenség, aki pontosan illeszkedne Nolan realizmus témájába. Nincs szükség speciális hatásokra vagy bonyolult harci koreográfiákra, mert ő az elméjével lenne veszélyes, azaz ő képessége. Egy alacsony színésznek, pl. Elijah Wood-nak kellene eljátszania. Tekintettel arra, hogy Nolan már foglalkozott a Falcone családdal, jó esély van arra, hogy Holiday is benne legyen a Batman-rebootban.

5.Clayface

Sok változata volt már Clayface-nek és Killer Croc-hoz hasonlóan ő is egy epikus ellenfele lehetne a Sötét Lovagnak. Clayface alapvetően agyag-szerű anyagból van, ami elmozdulás közben bármilyen formát fel tud venni és megvan az a képessége, hogy utánozza az embereket. Itt már tényleg full CGI-ről kell beszélni, így a Nolan által megalapozott realizmus útba nem biztos, hogy beleférne. Pedig Clayface igazi kihívás lenne Batman-nek, főleg ha az agyag keze felvesz egy óriás kalapács formát. Hogy melyik színész alakítsa? Aki ismer olyat, aki teljes egészében agyagból van, az írja meg az elérhetőségét... Bár a karakter nagyon népszerű, rá is kevés esély van.

4. Hugo Strange

Hugo Strange lényegében egy tudós, egy filozófus és egy bűnöző zseni... Őrületbe kergette a saját megszállottságával Batmant. Annyira gyűlöli, hogy felhasználta az orvosi szakértelmét, pontosabban az agykontrollt, hogy legyőzze Batmant és elfoglalhassa a helyét. Strange ismeri Bruce Wayne valódi kilétét. Ha Tom Hardy nem lett volna Bane, akkor őt mondtam volna, de ennek hiányában szerintem Bryan Cranston lenne az ideális választás. Strange volt az egyik vezetője a gonoszoknak az Arkham City nevű remek játékban.

3.Hush

Hush, valódi nevén Thomas Elliot, egy szociopata, különben meg Bruce Wayne legjobb gyerekkori barátja, aki szintén gazdag családból származik. Úgy akarta megölni a szüleit, hogy elvágta az autójukban a féket, de Wayne megmentett az anyja életét. Kiskorukban gyakran játszottak a Stratego nevű játékkal és közben Elliot gondolkodásra tanította Bruce-t, hogy az ellenfelei képességeit saját magukkal szembe fordítsa és a csatákat így nyerje meg. Elliot nemzetközileg elismert sebész, aki szándékosan szabotálja Bruce-t, hogy tönkretegye. Arcát kötszerek borítják, ez állítólag egyfajta sötét tükör Bruce Wayne-felé. Hogy kinek kellene játszania? Egy olyan színésznek aki nem csak hangban, hanem alkatilag is hasonlít Wayne-re (és az őt alakító színészre). Hush az egyik legnépszerűbb modern gazember (2003-ban volt az első megjelenése). Rövid ideig őt is láthattuk az Arkham City-ben, a rajongók nagy örömére. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy 100%-ig biztosak lehetünk a Batman reboot-beli megjelenéséről, de kizárni sem lehet.

2. Solomon Grundy

Solomon Grundy-t (eredeti nevén Cyrus Gold) 1894-ben meggyilkolták és eltemették egy mocsárba. Köszönhetően a megmagyarázhatatlan folyamatoknak, teste kölcsönhatásba lépett törmelékekkel, így átalakult egy rothadó, vegetatív, élőhalott szörnyűséggé, aki gondot okoz bárkinek, aki érintkezésbe lép vele. Gyakran irányított vagy befolyásolt más gazembereket is a képregényekben. Hogyan működhet? Teljesen fel kellene hagyni a Nolan-féle realizmussal, mert kapnánk egy hatalmas, szuper-erős zombit, aki elakarja pusztítani Batmant. Ruffalo Hulkjához hasonló technikával lehetne életre kelteni...és hogy ki játssza el? Egy jellegzetes arc, például Ron Perlman.

1.Superman

Tényleg. Batman vs Superman. Ha Lex Luthor is bekerült már Batman történeteibe, így akkor egyenes arányosságban Superman-t is tartalmaznia kell. Egyértelmű, hogy Henry Cavillnak kell eljátszania. A Man of Steel trailere után Cavill úgy néz rám, mintha tökéletes képmása és új "reklámarca" lenne Superman-nek, de szerintem kevés esély van rá, hogy valaha összejöjjön ez a harc, főleg, hogy az Igazság Ligájában egy oldalon vannak.

Én személy szerint ezek közül Clayface-t és Grundy-t szeretném látni. És ti? Vagy olyanokat, akik nincsenek fent a listán? Írd meg komment formájában!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.