Hirdetés

"Jut eszembe...": 7 ellenfél, akik benne lehetnének a Batman rebootban

|

Talán Batmannak van az egyik legnagyobb "gazember galériája" a képregény történelemben...

Hirdetés

Az is igaz, hogy nem mindenki elég színvonalas, de tekintettel arra, hogy új karaktereket dolgozzanak ki (a több mint 70 éves történelme mellet), nem olyan egyszerű. Ellenfelei között van buta, ijesztő vagy akár épp zseni vagy bizarr. Vessünk egy pillantást azokra az ellenségeire, akiket eddig láthattunk a nagyképernyőn: Joker (kétszer), Két-Arc (kétszer), Bane (kétszer), Madárijesztő, Pingvin, Joe Chill, Carmine Falcone, Mr. Freeze, Riddler, Poison Ivy, Ras Al Ghul, Talia Al Ghul és egy pillantásra Victor Zsaz is feltűnt. Papíron soknak tűnik, de ez valójában csak a jéghegy csúcsa. Íme egy lista azokról, akik méltóak lennének az új Batman-rebootba. Ránézésre elég sokat kell forgatnunk az Arkham Asylum beteg naplóját.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.