Hirdetés

Kal Penn csatlakozik a Télapu sorozathoz

|

A geek körökben legendás Kalandférgek Kumarjával bővül a projekt.

Hirdetés

Minket is váratlanul ért, amikor a semmiből bejelentették, hogy a Disney+-ra fejlesztenek egy Télapu sorozatot, melybe visszatér Tim Allen, mint címszereplő, illetve Elizabeth Mitchell is, mint az Északi Sark urának asszonya. A széria pedig szépen halad tovább, ahogy azt egy rendes projekttől el is várnánk: a legújabb hírek szerint máris sikerült az első nagyobb nevet horogra akasztani Kal Penn személyében.

Hirdetés

Penn a 2000-es évek egyik kultikus vígjáték franchise-ának, a Kalandférgeknek volt az egyik főszereplője, Kumar alakítója. Ezután politikai berkekben mozgott, ami alatt éveken keresztül csupán alig-alig láthattuk őt filmekben vagy sorozatokban, ám újabban ismét a forgatások jelentik a mindennapi munkahelyet neki a sajtótájékoztatók helyett.

A Télapu sorozatban Penn egy Simon Choksi nevű egyedülálló apukát fog megformálni, aki egy játékfeltaláló és termékfejlesztő. A történet szerint egy igazi tech-mogul szeretett volna lenni, ami viszont nem valósult meg - ki tudja, lehet Télapu segít majd neki valóra váltani a régi álmát valamilyen módon.

A komikus színészként befutott Allen mellett tehát egy másik vígjátékokban mozgó kollégával erősödött a csapat, mely a következő időszakban további nevekkel bővülhet. A premierdátumról azonban továbbra sincs hír.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.