Hirdetés

Kalandférgek 3 - Újabb karakterplakátok

|

Egyre-másra érnek minket a Kalandférgek harmadik részéből származó marketinganyagok, Harold és Kumar az utánozhatatlan Neil Patrick Harris-szel kiegészülve ütni fog karácsonykor, az biztos!

Hirdetés

A filmben Harold és Kumar már a harmincas éveikben járnak. Harold megkomolyodott, és a Wall Streeten dolgozik, míg Kumar továbbra is ugyanott lakik, és orvosi engedélyét is felfüggesztették marihuánafogyasztás miatt. A régi barátok újra találkoznak Haroldéknál, de a viszontlátás nem éppen úgy sül el, ahogyan tervezték: leégetik Harold apósának karácsonyfáját és még a Mikulást is lepuffantják egy shotgunnal, majd ismét találkoznak Neil Patrick Harris-szel... A stáblistában ott szerepel majd John Cho, Kal Penn, Tom Lennon, Danny Trejo, Eddie Kaye Thomas, Patton Oswalt és természetesen Neil Patrick Harris neve. Hazai megjelenés valamikor november-december környékén.

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.