Hirdetés

Karakterposztereken a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet

|

Az első Star Wars spin-off is végre jelentkezett egy a karaktereket ábrázáló poszteráradattal.

Hirdetés

Múlt héten debütált a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet végső előzetese, amelyben végre Mads Mikkelsen karaktere, Galen Erso is felbukkant és Darth Vadert is megpillanthattuk egy rövid időre egész alakos formájában. Noha a most kiadott, minimalista karakterposzterekről pont ők hiányoznak, a többiek dacosan néznek ránk, miközben a Halálcsillag tervrajzai tükröződnek vissza az arcukról.

Hirdetés

Emellett pedig minimális karakterismertetést is kaptunk hozzájuk. A Felicity Jones alakította Jyn Erso - akinek apja (Mikkelsen) a Halálcsillag egyik vezető tervezője - mellett itt van Cassian Andor (Diego Luna), a Lázadók Szövetségének hírszerző tisztje, az ellenoldalt képviselő Orson Krennic (Ben Mendelsohn már most ütnivaló), a kegyetlen, megszállott, emellett viszont briliáns igazgatója a neves űrállomásnak, Chirrut Imwe (Donnie Yen), mint erőérzékeny harcos szerzetes, K-2SO (Alan Tudyk az Én, a Robot után ismét fémbőrben), egy újraprogramozott droid, amely most egykori tervezői, a Birodalom ellen harcol, Bodhi Rook (Riz Ahmed), egy korábbi birodalmi pilóta, aki már látja a fényt, Baze Malbus (Juang Wen), barát és harcos, valamint a Klónok háborújából már ismert Saw Gerrera (Forrest Whitaker), aki látja a megoldást arra, hogyan győzhető le a Birodalom.

Ezekből is kitűnik az, amit a rendező, Gareth Edwards előzetesen ígért, hogy ez a film nem fekete lesz, vagy fehér, hanem szürke, amelyben a jó és a rossz közti határvonal elmosódik. A kérdés az, hogy a Tony Gilroy által levezényelt újraforgatásokból, és a forgatókönyv átírásából, az említett sötétségből mi maradt meg a végleges verzióra. Mindenesetre december 16.-ától kiderül a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.