Hirdetés

Karen Gillan bejelentkezett Batgirl szerepére, és a tervezett filmet is megrendezné

|

A Marvel után a konkurenciánál is bizonyítana szuperhősként.

Hirdetés

A Jumanji: A következő szint népszerűsítésekor kérdezték meg A galaxis őrzőiből és a legutóbbi két Bosszúállók-filmből is ismert Karen Gillant, hogy amennyiben rajta állna a döntés, milyen képregénykaraktert játszana el legszívesebben Nebula után. A színésznő választása szánt szándékkal egy hozzá hasonlóan vörös hajú hölgyre esett a DC Comics oldalairól, ráadásul azt is elmondta, hogy melyik a kedvence a konkurens kiadó filmjei közül.

Hirdetés

"Batgirl nagyon klassz lenne. Onnan egyértelműen A sötét lovag a legnagyobb kedvencem, nagyon tetszik, ahogy meg van rendezve. Én is szívesen dolgoznék rendezőként abban a világban, szóval gyerünk, DC, gondoljátok át!"

A Warner/DC köztudottan már régóta igyekszik tető alá hozni egy filmet Gordon felügyelő lánya, Barbara Gordon, más néven Batgirl főszereplésével, amit eredetileg Az Igazság Ligája befejezésével megbízott Joss Whedon írt és rendezett volna. Whedon 2018 februárjában azonban búcsút intett a projektnek, utoljára pedig arról szóltak a hírek, hogy a Ragadozó madarak és az ŰrDongó íróját, Christina Hodsont bízták meg a forgatókönyv megírásával. A továbbiakat illetően minden bizonnyal fontos szempont lesz, hogy a Harley Quinnre koncentráló női csapatmozi hogyan szerepel kritikailag és bevételügyileg egyaránt.

Az, hogy egy interjúban Gillan érdeklődését fejezte ki a szerep és a potenciális rendezés iránt, természetesen semmit nem jelent, mindenesetre Gail Simone, a karakter egyik meghatározó írónője Twitteren egyértelmű álláspontot foglalt azzal kapcsolatban, hogy szívesen látná a színésznőt Barbara Gordonként. Ti mit gondoltok, szerintetek ideális választás lenne, vagy valaki mást tudnátok elképzelni a jelmezben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.