Hirdetés

Karib-tenger kalózai 4 - Újabb részletek

|

Jack Sparrow a fiatalság forrásának kutatására adta fejét, feltűnt egy nő (Penélope Cruz) a múltjából, útjába kerül a híres Feketeszakáll kalózzal, és Barbossa is feltűnik.

Hirdetés

Marshall szerint a film első harmada Londonban játszódik, tehát a szárazföldön kezdődik minden, és van egy csaló, akit Jack keres. Sparrow-t elfogják, majd megszökik György király fogságából és egy hatalmas kocsi hajsza veszi kezdetét. Feketeszakáll (Ian McShane) hol ellensége, hol cinkosa lesz Sparrow kapitánynak, és Barbossa (Geoffrey Rush) szerepe is végig kétes lesz... A legutolsó felvonás dzsungelben és barlangokban játszódik majd, ahol a fiatalság forrása után kutatnak.Természetesen újra feltűnik Jack apja (Keith Richards) is, és fontos szerepe lesz...

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken hazánkban május 19-én, egy nappal a világpremier előtt lesz.

 

 

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.