Hirdetés

Karl Urban szerint ez kellene ahhoz, hogy újra Dredd bíró bőrébe bújjon

|

Karl Urban nem vállal el akármit, így aztán szabott néhány feltételt a visszatéréséhez a Mega-City One alkotói felé.

Hirdetés

A színész már egy ideje halogatja a rábólintást a Dredd bíró sorozatverziójának főszerepére, de most végre rászánta magát, hogy ennek okát elmondja.

Hirdetés

Az új-zélandi úriemberrel a rajongók többsége meg volt elégedve a 2012-es filmben nyújtott munkájáért, de eme teljesítmény sajnos nem volt egyenes arányban a film piaci mutatóival, így a folytatás esélye éveken át igen csekély volt. Azonban a Rebellion Productions és az IM Global Television pár hónappal ezelőtt megoldást talált a problémára: a kisképernyőre kell költöztetni a disztópikus igazságosztó történetét. Ugyan a kilátások szerint az eredetitől eltérő univerzumba és keretbe lesz beépítve a történet, az alkotók nagyon szívesen látnák Urbant újra Dredd bőrében. A színész így nyilatkozott a visszatérésének lehetőségéről:

Most a Rebellion gyárt egy tévés verziót, melynek Mega-City One lesz a neve. Mostanában sokat tárgyaltam velük ez ügyben, és mondtam nekik, hogy 'Nézzétek, ha olyan karaktert írtok, akinek van funkciója, célja, és részt vesz az egész történet alakításában, akkor nagyon szívesen elvállalnám ismét.' Azt nagyon nem szeretném, ha beleállnék és csak végigtátognám a filmet. Kell, hogy legyen benne anyag, ami arra sarkal, hogy mélyebbre menjünk a karakterben. Minden a stúdión múlik.

Tehát Karl Urban nem szeretné, hogy papírmasé karaktere legyen, ami bizonyosan találkozik a rajongói elvárásokkal. Hogy ezek a feltételek mennyire felelnek meg a producereknek, az egy másik kérdés. A lényeg, hogy Urban továbbra sem mondta ki az egyértelmű 'igent' a stúdiónak.

Ki örülne a visszatérésének?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.