Hirdetés

Koncepciós rajzok érkeztek az élőszereplős Dredd bíró sorozatról

|

Érkezett pár kép a készülő Dredd bíró sorozatról.

Hirdetés

A Karl Urban főszereplésével 2012-ben elkészült Dredd bíró mozi majdhogynem a tökéletes adaptáció lett. Egy teljesen karakterhű, brutális és véres filmet kaptunk, melyet sikerült nagyon alacsony költségvetésből összehozni. Azonban ennek ellenére sem sikerült az elvárt szintet hoznia a pénztáraknál, pedig még a kritikák is dicsérték a filmet. Aztán szép lassan kialakult egyfajta kultusz körülötte, így eshetett meg az a szerencsés helyzet, hogy 5 évvel a film bemutatása után végre érkezik a folytatás - igaz, sorozat formájában.

Hirdetés

Ám ha ez még nem lenne elég ok az örömre, a napokban felröppent hírek szerint maga Urban is visszatérhet Dredd szerepébe. Most pedig érkezett 2 concept art a Mega City One névre keresztelt sorozatról.

Az első, 'Democracy March' névre keresztelt képen Mega-City felső szintjének hatalmas látképét tekinthetjük meg, a háttérben megbúvó Szabadság-szoborral. A cím egyébként utalás lehet az "Amerika" eseményre, mely a Dredd bíró képregények közül az egyik legkedveltebb.

A második, 'Lowlife Arrival' címet viselő képen a város legmélyebb szintjén elterülő nyomornegyedet figyelhetjük meg. A Low Life című képregényben az alsó szinteken tevékenykedő bírókat követhettük nyomon, melyre szintén utalás lehet a kép jobb oldalán feltűnő motoros bírók.

A Judge Dredd: Mega City One egyelőre fejlesztési fázisban van, így a tervezett premierdátum sem ismert még.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.