Hirdetés

Kasszasiker lett az új Gonosz Halott - Box Office Extra

|

Bár sajnos kicsiny hazánk vásznait nem érte el a film, világszerte kasszasiker lett az új Gonosz Halott feldolgozás.

Hirdetés

A Box Office listjának elejére még sosem került horror film mióta világ a világ. Most azonban a Gonosz Halott 1. lett a listán. A koncepció 17 millió dollárból készült, és még egy hét se telt mióta megjelent, de már 26 milliós keresletet hozott. A listán a 2. helyezést a "The Croods" foglalja el, valamint a 3.-at a "G.I. Joe Megtorlás". Mindössze 3025 moziban került sor a vetítésre, míg a listán szereplő többi film több moziban is vászonra került. A stáb nagyon megdöbbent azon milyen kasszasikert is hozott a remake. Sejtették, hogy jobban fogják díjazni ezt a verziót. Több kép is napvilágot látott egy kis ízelítőként a megjelenés előtt és az is nagy sikert aratott. A Sony Pictures elnöke Rory Bruer így nyilatkozott:
"Ez a forgatás egy őrült menet volt. Azt kell hogy mondjam, Sam Raimi nagyon büszke arra, hogy ez a remake ilyen sikeres lett. Ez egy olyan belsőt rázó élmény, ahol a székedet szorítod, vagy a melletted ülő személyt."
Se a Paramounts, se a Universal Pictures nem tudott felérni az új Gonosz Halottal.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.