Hirdetés

Kate Beckinsale nem fog több Underworld filmet elvállalni

|

A vámpírok és vérfarkasok véres harca öt filmen át tartott, de a főszereplő színésznőnek úgy tűnik elege lett a franchise-ból.

Hirdetés

Még 2003-ban indult útjára az Underworld franchise, amely a modern korban egymással háborúzó vámpírok és vérfarkasok csatározásába engedett betekintést, ami kapott egy folytatást, utána egy előzményt is, majd még két folytatást, amelyben csavartak egyet az addig ismert alapkonfliktuson. A 2016-os ötödik film óta nem hallottunk arról, hogy tervben lenne-e egy újabb darab, viszont a főszereplő, Kate Beckinsale interjúja alapján nem is valószínű, hogy készülődne, hiszen kijelentette, hogy őt nem érdekli egy újabb Underworld film.

Hirdetés

Így fogalmaz Kate Beckinsale egy frissen adott interjújában:

Nem térnék vissza. Elég olyan filmet csináltam már.

Teljesen érhető, ha egy színésznő 13 év alatt beleun egy szerepbe, de érdemes azt is figyelembe venni, hogy Beckinsale az ötödik film, az Underworld: Vérözön premierje előtt vált el az Underworld filmek forgatókönyvírójától, Len Wiseman-től, akivel még a legelső Underworld film után házasodtak össze, így benne van a pakliban, hogy nem szívesen dolgozna együtt újra exférjével. Az Underworld: Vérözön volt a franchise legkevesebb bevételt produkáló darabja, amiért kritikánkban mi sem lelkesedtünk.

Ti szívesen láttatok volna egy hatodik Underworld filmet Beckinsale-el?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.