Hirdetés

Nézettségi rekordott döntött az Obi-Wan Kenobi sorozat premierje

|

Várható volt, hogy nagy lesz Ewan McGregor sorozata iránt az érdeklődés.

Hirdetés

Régóta várták már a rajongók, hogy Ewan McGregor visszatérjen ikonikus szerepében a messzi-messzi galaxisba, a múlt héten pedig végre elérkezett a nagy nap, és útjára indult az Obi-Wan Kenobi sorozat. Hogy mennyire volt ez jó ötlet, az csak az évad végén derül ki, mindenesetre a nézettségen semmi nem fog múlni. A Disney ugyanis arról számolt be, hogy a széria két epizódból álló premierje az eddigi legnézettebb Disney+-os premierjük volt a szolgáltató 2019-es startja óta minden kategóriát figyelembe véve.

Hirdetés

A legtöbb streaminges nézettségi adathoz hasonlóan ez is magától a szolgáltatótól származik, mivel tényleges nézettségi számokat természetesen a Disney sem hoz nyilvánosságra. Ehelyett a cég sajtóközleményben osztotta meg a hírt a sajtóval, amelyben az Obi-Wan Kenobi premierjét az eddigi legnézettebb Disney+ Original sorozatnak nevezte világszinten, a nyitóhétvégén az előfizetők által streamelt órák alapján.

Bár a Disney szűkszavú a mérési módszereivel és a tényleges nézettségi számokkal kapcsolatban, a Variety által megvizsgált, a Nielson SVOD-táblázataiból származó adatok azt mutatták, hogy az Obi-Wan Kenobi premierje előtt a The Mandalorian volt a csúcstartó ebben a kategóriábanAz első élőszereplős Star Wars sorozat egyébként hatalmas nézőszámokat produkált az eddigi két évada során, és könnyedén előzte meg az olyan egy évados Marvel-műsorokat, mint például a WandaVision és a Loki, és birtokolja a legnépszerűbb Disney+ sorozat címét. Hogy az Obi-Wannak sikerül-e mindössze 6 résszel letaszítania őt a trónról nem valószínű, mindenesetre erős rajtot vett a sorozat.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.