Hirdetés

Keanu Reeves brutális képregényfilmben fog szerepelni

|

A BRZRKR képregény megelevenedik!

Hirdetés

Keanu Reeves, Hollywood Jó Szamaritánusa szerencsére közel sincs annak a gondolatához, hogy visszavonuljon az akciófilmektől. Így, hogy készül a John Wick és a Mátrix harmadik folytatása, amúgy sem panaszkodhatunk arra, hogy nem hentel eleget, de legújabb bejelentett projektje még nagyobb hurrázásra adhat okot a rajongóknak - bár ezt már a közelmúltban megszellőztettük

Hirdetés

Relatíve kevésbé ismert tény, hogy Reeves-nek van egy saját képregénye, amit saját ötletből fejlesztett ki a BOOM! Series. Ez a mindössze 12 részen át futó képregénysorozat a BRZRKR címre hallgat és egy halhatatlan harcosról, B-ről szól, aki évezredek óta a világunkon van arra van kárhoztatva, hogy folyamatosan erőszakos cselekedeteket vigyen véghez. A történet szerint jelenleg az amerikai kormánynak dolgozik és olyan munkákat végez el, amelyet mások nem. Magyarán: kiviszi mások helyett a szemetet. Cserébe megígérik neki az igazságot önmagát illetően és azt, hogy előbb-vagy utóbb véget vethet vérszomjas, századokon átívelő ámokfutásának. A képregényt Reeves mellett Matt Kindt írta és Ron Garney rajzolta. 

Nos, ahogyan az lenni szokott, a legtöbb képregényt eléri a végzete és mozgókép lesz belőle, ezzel sincsen másképp. A Netflix már le is csapott a lehetőségre, amit egy Twitter-bejelentésből tudhattunk meg:

Nem számíthat meglepetésnek az, hogy a címszerepet maga Reeves fogja megformálni (miután eleve a rajzolt karakter is hasonlít rá, hisz' vélhetően ő volt a minta), valamint a produceri feladatokat is el fogja látni. Az élőszereplős film mellett ugyanakkor terveznek még egy spin-offot is, amely már rajzfilmsorozat (pontosabban: anime) lesz, úgyhogy láthatóan az a tervük, hogy bővítsék az univerzumot és meglovagolják a hullámot, amennyire csak tudják. A hírek szerint a BRZRKR csak az első lesz a sorban, a BOOM!-nál több projektet is szeretnének majd ezen kívül a Netflix segédletével összehozni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.