Hirdetés

Keanu Reeves csak ettől a két hírességtől kért autogramot

|

A színész hollywoodi mércével mérve visszafogott személyiségéről ismert, és nemrégiben elárulta, hogy eddig csak két embertől kért autogramot élete során.

Hirdetés

Olykor a legnagyobb sztárokkal is előfordul, hogy rajonganak valakiért annyira, hogy egy közös fotót vagy autogramot kérjenek tőle. Ez pedig még magával Keanu Reevesszel is megtörtént már, igaz, mindösszesen csak két alkalommal élete során. Korunk vitathatatlanul egyik legnépszerűbb sztárja nemrég a The Late Show with Stephen Colbert műsorban szerepelt, amelyben a színész elárulta, hogy mindössze két hírességtől kért aláírást: az egyiket a Velvet Underground frontemberétől, Lou Reedtől, míg a másikat a stand-up comedy műfaj egyik legnagyobb alakjától, George Carlintól.

Hirdetés

A jelenleg a Mátrix franchise újjáéledésében, a Mátrix: Feltámadásokban szereplő Reeves a film promóciójának részeként szerepelt a talkshow-ban, amelyben a házigazda egy 15 pontból álló kérdőívvel készült a műsorra. Ezek során merült fel a kérdés, hogy előfordult-e már olyan a színésszel, hogy autogramot kért volna valakitől. Ekkor árulta el Reeves, hogy egy alkalommal az egyik barátjának kért aláírást Reedtől, míg másodszorra már saját magának a híres komikustól, aki egy igazán kedves üzenettel látta el:

Azt írta... Azt hiszem, így szólt: "Kedves Keanu! B*szd meg!" Sokáig azt hittem, hogy ezt csak nekem írta, és hogy ez egy ilyen egyedi aláírás... Aztán találkoztam valakivel, aki azt mondta, hogy neki is ugyanezt írta... De sebaj, így is gyönyörű.

Ti kitől kérnétek aláírást, vagy esetleg egy közös fotót, ha tehetnétek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.