Hirdetés

Keanu Reeves egy sorozathoz csatlakozhat

|

A színész állítólag tárgyalásokat folytat, hogy szerepeljen Az Ördög A Fehér Városban című regény sorozatadaptációjában.

Hirdetés

Keanu Reeves a Mátrix- és a John Wick-filmek után úgy tűnik, hogy valami változatosságra vágyik. A színészt az elmúlt hetekben már szóba hozták a Marvel Filmes Univerzummal, a legújabb híresztelések alapján pedig tárgyalásokba kezdett, hogy szerepet kapjon Az Ördög A Fehér Városban című regény sorozat formátumú adaptációjában.

Akármennyire hihetetlen, de Reeves mindeddig távol maradt a TV-sorozatok világától. Ahhoz, hogy végül megjelenjen a kisképernyőn, nem mindennapi projektnek kellene őt elcsábítania, és Az Ördög A Fehér Városban projekt úgy tűnik, hogy felkeltette az érdeklődését.

Hirdetés

Potenciál ugyanis mindenképp van a történetben. Erik Larson 2003-as regénye egy igaz történetet mesél el az 1893-as Chicagói Világkiállításról, ahol Henry H. Holmes sorozatgyilkosként, míg Daniel H. Burnham egy törtető építészként próbál meg maradandót alkotni. Mivel a tárgyalások csupán pletyka szintjén keringenek az éterben, nem lehet tudni, hogy Reeves melyik szerepre is pályázik.

A feldolgozási jogokat még 2010-ban vásárolta meg Leonardo DiCaprio, aki eredetileg filmes adaptációként viszonyult a projekthez. Majdnem 10 év telt el, amikor 2019-ben a Hulu bejelentette, hogy sorozatként fogja feldolgozni Larson regényét, olyan executive producerekkel, mint DiCaprio vagy Martin Scorsese. A limitált szériával kapcsolatos hírek a COVID visszaszorulásával remélhetőleg megszaporodnak, és bízunk benne, hogy hamarosan már egy hivatalos bejelentéssel üdvözölhetjük Reevest a sorozatok világában.

Ti olvastátok esetleg a regényt? Melyik szerepben tudnátok elképzelni Reevest?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.