Hirdetés

Keanu Reeves már nem feltétlenül utasítaná vissza a Féktelenül 3-at

|

A színész sosem gondolta volna, hogy Neóként még játszani fog, ezután pedig más korábbi filmjeinek folytatásával szemben sem marad elutasító.

Hirdetés

Keanu Reeves reneszánszáról lassan egy több százoldalas regényt lehetne írni, és a köz által imádott színész továbbra is szinte minden egyes interjújában elkotyog egy-két olyan dolgot, amivel megdobogtathatja a rajongóinak a szívét. Ezúttal az Extra riporterétől kapott kérdéseket Reeves a Mátrix: Feltámadások premierjének kapcsán, amikor felmerült, hogy részt venne-e egy új Féktelenül részben.

"Tudod, nem mondhatom azt, hogy soha. Hiszen itt állok most a Mátrix: Feltámadások miatt, és az előzménytrilógia végén ugyebár meghaltam. Ezek után pedig nem mondhatom már azt semmire se, hogy soha."

Hirdetés

Reeves Sandra Bullockkal a főszerepben szerepelt az 1994-es Féktelenülben, ami a '90-es évek egyik nagy sikere volt az akció-thriller zsánerén belül. Bár a színész azóta több platformon is kifejtette, mennyire élvezte a forgatást Bullockkal, mégsem tért vissza a folytatásra, mivel állítólag nem tetszett neki a forgatókönyv - utólag talán már nemcsak Reeves, hanem a nézők is egyetérthetnek abban, hogy ez jó döntés/megérzés volt.

Az biztos, hogy Reeves sokkal nyitottabbá vált a folytatásokra, még akkor is, ha huzamosabb idő telt el az előző rész óta. 2020-ban a Bill és Ted kapott új részt 29 év után, míg a napokban a Mátrix 18 év után, úgyhogy Reeves egyelőre egyáltalán nem tart a kiöregedéstől.

Ti száguldanátok újra Féktelenül a Reeves és Bullock párossal?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.