Hirdetés

Keanu Reeves végre elárult néhány részletet saját képregényének filmadaptációjáról

|

Brutális képregényben fog szerepelni a színész.

Hirdetés

Egy jó ideje már annak, hogy a Netflix bejelentette, hogy hamarosan filmet és egy animációs sorozatot készítenek Keanu Reeves saját képregénytörténetéből, a Boom Studios kiadásában megjelenő BRZRKR-ből, amely 2020 októberében indult útjára, azóta pedig már több százezer példányban értékesítették, és nagy népszerűségnek örvend a brutálisan erőszakosságáról elhíresült történet. Ezidáig azonban nem sok mindent hallottunk a készülő projektekről, a színész azonban nemrég megtörte a csendet, és elárult néhány információt az adaptációkról.

Hirdetés

Reeves a Collidernek adott interjújában mesélt egy kicsit a BRZRKR-ről, amelyben elmondta, hogy az élőszereplős film (melyben a színész a főszereplő karakter szerepében tűnik majd fel) egy kőkemény R-besorolású történet lesz, azonban a készítés során nem az a céljuk, hogy lemásolják a képregény hasábjait, vagyis nem egy az egybeni adaptációra számítsanak a rajongók. Sokkal inkább arra törekednek majd, hogy úgy sikerüljön egyediséget belevinni az egészbe, hogy közben azért megtartsák a karakterre vonatkozó szabályokat:

Az ambícióm az egésszel az, hogy nem a képregény megfilmesített változatát szeretném elkészíteni, hanem sokkal inkább egy olyan változatát, amelyben a főhős ugyanaz, de egy teljesen más helyen és helyzetben találkozhassunk vele. Jelenleg is beszélünk néhány különböző animációs céggel, és igyekszünk kitalálni az egészet. Emellett azon dolgozunk, hogy céget alapítsunk az animációs sorozatnak, a filmhez pedig felbéreltünk egy írót Mattson Tomlin személyében, akivel elkezdtük összerakni az egészet. Itt tartunk jelenleg.

A képregény főszereplője Berzerker, egy félig halandó és félig isten, akinek évszázadokon át végeláthatatlan erőszakban volt része, ám napjainkban békére lel, miközben az Egyesült Államok kormányának munkatársaként megvívja azokat a csatákat, amiket más képtelen lenne. Szolgálataiért cserébe Berzerkernek válaszokat ígérnek a létezésével kapcsolatban, beleértve azt is, hogyan vethet annak véget.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.