Hirdetés

Kedvcsinálón a Foo Fighters horrorja, a Studio 666

|

Rock zenére zúzzák le a srácok a szellemeket és démonokat.

Hirdetés

Alig pár hete adtunk hírt róla, hogy a Foo Fighters tagjai egy egész estés horrorfilmmel készülnek meglepni saját követőiket és a horror rajongókat jövő év elején, most pedig végre megérkezett az alig egyperces kedvcsináló.

Hirdetés

A képkockák alapján pont azt fogjuk kapni, amit az előzetes információk alapján elvárhattunk: véget nem érő rock zenét, klasszikus szellemeket és démonokat, no meg gore-t minden mennyiségben.

A Foo Fighters tagjain kívül olyan hivatásos színészek felbukkanására is számítani lehet, mint Jenna Ortega, Leslie Grossman, Will Forte, Jeff Garlin, illetve Whitney Cummings. Ahogy az a trailerből is kiderül, a Studio 666 amerikai premierje február 25-re esik - és talán ami a legmeglepőbb, hogy nem VOD formátumban debütál, hanem a mozikat is megpróbálják meghódítani a fiúk. Most aztán kiderül, hogy mégis mekkora a Foo Fighters rajongói tábora.

Ti belekukkantotok majd a Studio 666-be?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.