Hirdetés

Nagyot csavar a regényen a Kedvencek temetője új előzetese

|

Hátborzongatóak a remake vadonatúj képsorai.

Hirdetés

A Paramount Pictures közzétette a Stephen King egyik legnyomasztóbb regényeként megítélt Kedvencek temetője új filmes feldolgozásának második teljes értékű kedvcsinálóját. Ez az előzetes már jóval többet mutat a korábbiaknál, és míg számos pontján megidézi a forrásként szolgáló művet, közben lerántja a leplet egy igen jelentős változtatásról is.

Hirdetés

A történetről tudni kell, hogy a Kedvencek temetője a Maine állambeli Ludlow-ba költöző Creed család történetét követi, akik egy titokzatos állattemetőre bukkannak az otthonukhoz közeli erdőben elrejtve. Amikor a családot tragédia éri, Dr. Louis Creed (Jason Clarke) szomszédjukhoz, Jud Crandallhoz (John Lithgow) fordul segítségért, ám a férfi döntései egy szörnyű következményekkel járó láncreakciót indítanak be az állattemetőhöz közeli, elátkozott indiántemetőnek köszönhetően.

Akik olvasták King regényét, vagy látták a korábbi adaptációt, tisztában lehetnek vele, miszerint egy szerencsétlenség következtében Ludlow kamionoktól hemzsegő útszakaszán életét veszti a család legfiatalabb tagja, Gage, ám a mozifilm alkotói úgy döntöttek, hogy helyette a nővérét, Ellie-t (Jeté Laurence) fogja érni a sorsfordító baleset. Ezt a változtatást elsősorban azzal indokolták, hogy az előző feldolgozás és a Gyerekjáték után nem akartak ismét egy gyilkos babát vászonra vinni, elvégre azt jól ismeri a közönség, ráadásul egy Ellie korában lévő gyermekkel sokkalta hatásosabb kiaknázni azt az aspektust, hogy a halálból visszatérve nem csak fizikailag képes megsebezni a körülötte lévőket, hanem mélyre gyökerező pszichológiai úton egyaránt. 

A rendezésért a Tiszta tekintet alkotópárosa, Dennis Wdmyer és Kevin Kolsch felel a Nightflyers sorozaton munkálkodó Jeff Buhler forgatókönyve alapján.

A Kedvencek temetője új feldolgozása 2019. április 4-én debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.