Hirdetés

Kémes sorozatot tervez a Netflixre a Kingsman képregény alkotója

|

A híres képregényalkotó, Mark Millar több képregényének feldolgozása is folyamatban van, de már egy kémtörténet szériáját is belengette.

Hirdetés

A Netflixen a napokban debütált Jupiter hagyatéka, Mark Millar azonos című képregényének feldolgozása, amiről hamarosan mi is jelentkezünk egy kritikával. Az alkotónak nem véletlen van sok projektje készülőben a Netflix szárnya alatt, hiszen még 2017-ben vásárolta fel a cég a Millarworld képregénykiadót Millartől és feleségétől. Millar egy blogposztjában leírta, hogyan állnak a munkálatok a képregényfeldolgozások kapcsán, ott említette, hogy bizony egy élőszereplős kémes sorozat is tervben van.

Hirdetés

Mark Millar nagy lelkesedéssel, de konkrétumok nélkül írt a kémes szériáról:

Nagy erőkkel dolgozunk egy hat részes élőszereplős kémes sorozaton jelenleg, a Kingsman óta az először nyúlok ehhez a műfajhoz, viszont ez merőben másfajta lesz. Az írónak már két évtizede hatalmas rajongója vagyok, ő volt az egyetlen, akit megkerestem az ötlettel. Benne van a potenciál, hogy ez lesz a legnagyobb franchise, amit valaha csináltam.

Emellett beszámolt róla, hogy a The Magic Order képregényadaptáció munkálatai is folytatódtak, hamarosan nekilátnak az American Jesus és a Super Crooks képregények filmváltozatának is, amikből az utóbbi anime formában kerül a Netflixre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.