Hirdetés

Előzetest kapott a Netflix új szuperhősös sorozata, a Jupiter hagyatéka

|

Egyetlen örökség sem tart örökké.

Hirdetés

Továbbra sem áll le az egyedi tartalmak gyártásával a Netflix, hiszen szeretnék megtartani vezető pozíciójukat az egyre nagyobb és szélesebb streaming-háborúban. Ennek egyik következő állomása a Mark Millar és Frank Quitely azonos című képregényén alapuló Jupiter's Legacy (magyarul Jupiter hagyatéka), amelyhez most végre befutott az első - magyar feliratos - előzetes.

Hirdetés

A sorozat története egy több generáción átívelő, a múltat és a jelent egyszerre bemutató sztorit fog elénk tárni a világ első szuperhőseivel a középpontban. Az 1930-as években veszi kezdetét a történet, amikor is egy maréknyi ember különféle szuperképességek birtokába kerül. Ám az elmondások alapján nagyobb hangsúlyt kaphatnak az ennek a generációnak a leszármazottai, akiket folyamatosan megbélyegeznek a szüleik kiváltsága révén. 

A széria egyik vezető producere, írója és showrunnere Steven S. DeKnight lesz, akinek a Marvel's Daredevil, vagy éppen a Spartacus: Vér és homok című alkotásokat köszönhetjük, a premier pedig május 7-én esedékes a Netflix kínálatában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.