Hirdetés

Képdömping: Jack Ryan, Sherlock 3. évad, Kill the Messenger és Ride Along

|

Hivatalos képek érkeztek a Jack Ryan: Árnyékügynök akciófilmhez, a Kill the Messenger drámához, a Ride Along vígjátékhoz és a Sherlock harmadik évadához is.

Hirdetés


 

A Sherlock című zseniális sorozat harmadik évada január 19-én rajtol el a PBS-en a The Empty Hearse (Az üres halottaskocsi) című epizóddal, majd január 26-én érkezik a második The Sign of Three névre hallgató rész, míg február másodikán a His Last Vow nevű fejezetre számíthatunk. A BBC és a magyar premierdátumokról még nincs hírünk.


 

A valós eseményeket feldolgozó Kill the Messenger is kapott néhány képet. Jeremy Renner játsza Gary Webb újságírót, aki a rájött arra, hogy a CIA a 80-as években segített a nicaraguai felkelőknek és az országból kokaint csempésztek az Államokba. A Cég minden lehetséges eszközt bevetett, hogy keresztbe tegyen az újságírónak, lejárató kampányba is kezdtek. Renneren kívül még Michael Sheen, Paz Vega, Ray Liotta, Andy Garcia, Mary Elizabeth Winstead is szerepelni fog a filmben. Az amerikai premiert valamikor 2014-ben tervezik.



A végére pedig jöjjön egy vígjáték is, a Ride Along, melyben Kevin Hart és Ice Cube szerepelnek. Hart egy nagydumás zsarut alakít, aki társának nem is kaphatna mást, mint a jelenlegi barátnőjének morózus, és indulatos testvérét (Ice Cube). További szereplők: John Leguizamo, Bruce McGill, Tika Sumpter, Bryan Callen, és Laurence Fishburne. A vígjáték 2014 január 17-án debütál az amerikai mozikban.

Ti melyik filmet várjátok?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.