Hirdetés

Képdömping: Jack Ryan, Sherlock 3. évad, Kill the Messenger és Ride Along

|

Hivatalos képek érkeztek a Jack Ryan: Árnyékügynök akciófilmhez, a Kill the Messenger drámához, a Ride Along vígjátékhoz és a Sherlock harmadik évadához is.

Hirdetés

Jack Ryan a CIA számára gyűjt információkat, adatokat Moszkvában. Amikor felfedez egy szövevényes orosz összeesküvést, ami az Egyesült Államokat fenyegeti, elő kell bújnia az árnyékból, és saját életét kockáztatva elejét venni a katasztrófának. Ryan kettős élete természetesen nem tesz jót jegyesének sem, főként, hogy ellenségei is tudnak róla. Főbb szerepekben Chris Pine, Kevin Costner, Keira Knightley, Peter Andersson, Kenneth Branagh, David Paymer és Colm Feore. A magyar bemutató dátuma 2014. január 16.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.