Hirdetés

Egy rakat képen a Kingsman: Az Aranykör

|

Az ékes példája, hogy milyen jó, ha a filmrajongók között akad időmilliomos.

Hirdetés

Tegnap kikerült a netre egy mindössze 15 másodperces ízelítő a Kingsman: Az Aranykörről, jelezve hogy végre közeleg egy rendes előzetes az év (egyik) legjobban várt filmjéhez. Azonban hiába volt tömve töménytelen új képkockával, olyan gyorsan pörögtek, hogy jószerivel semmit se láthattunk. Kész szerencse, hogy az elkötelezett filmrajongókat ez nem állítja meg, hogy minél többet szemezgessenek Matthew Vaughn legújabb filmjéből.

Hirdetés

És van itt számtalan érdekesség: a főgonosz, már most irritálóan nagyszerűnek ígérkező Martha Stewart hasonmás Poppyt alakító Julianne Moore félig-meddig mechanikus henchmanjei és kutyái, az előző részből ismert Charlie (Edward Holcroft) félmeztelenül ébred egy marcona helyen, taxis autósüldözés, Töki (Taron Egerton) egy vállról indítható bőrönddel, az eléggé marcona Channing Tatum, a saját italmárkával rendelkező Statesman, az ezúttal egy kocsmában egy ostorral vagdalkozó Jack Daniels ügynök (Pedro Pascal), vízalatti taxizás és autósüldözés, gyilkos lepkék, zuhanó lanovka, valamint a Kingsman új feje az egykori Dumbledore, Michael Gambon képében.

Már ezek alapján is egy az előzőnél elborultabb és nagyszabásúbb folytatásnak nézünk elébe - ahogy azt a rendező is ígéri - pedig Elton Johnt és a visszatérő Harry Hartot (Colin Firth) még nem is láttuk. A premier szeptember 29.-én esedékes, mi pedig már tűkön ülünk, hogy láthassuk.

Itt egy belassított verzió az ízelítőből, alább pedig a kikockázott képek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.