Hirdetés

Első képeken a Kingsman: Az Aranykör

|

Az év egyik legjobban várt filmje végre hivatalos képekkel jelentkezett.

Hirdetés

Az Entertainment Weeklyben debütáltak az első hivatalos jelenetfotók a szeptember végén érkező Kingsman: Az Aranykörhöz. Ezeken nem csak Tökit (Taron Egerton) tekinthetjük meg narancssárga öltönyében, hanem Jeff Bridges, Halle Berry és Channing Tatum is felfedi magát, mint az amerika Statesman Ügynökség tagjai.

Hirdetés

És ezek alapján úgy fest, hogy (a korábbi hírekkel ellentétben) az amerikai ügynökség fejét Jeff Bridges alakítja, míg a jobb kezét, Merlin (Mark Strong) megfelelőjét Halle Berry, akire rá se lehet ismerni ebben a vicces frizurában. Channing Tatumot az eddigi forgatási képeken rendre keménykalapos angol úrnak láthattuk öltözni, ehhez képest itt úgy fest, mint egy Las Vegasba tévedt texasi turista.

Az élete első folytatását dirigáló Matthew Vaugh elárulta, hogy általában nem preferálja a folytatásokat, de a Kingsman mégis a szabályt erősítő kivétel a szemében:

Folytatást készíteni olyan, mint erőszakot gyakorolni az eredetiségen. A folytatások olyanok, mint a pestis, ami nem tud érdekelni a szerződéskötéskor.

Éppen ezért is a Kingsman folytatásának az ötleteléseikor hagyták elszabadulni a fantáziájukat, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a rendező teljesen bezsongva osztott meg néhány új információt a szereplőkről és az ötleteikről:

Teljesen új, Bond-stílusú kütyük is lesznek, mint egy mechanikus harci kutya, valamint egy cowboy-stílusú lasszó, amellyel keresztül lehet vágni a rossz fiúkat... És az új szereplők között nem csak négy Oscar-díjas van, hanem elképesztően menők is, mint amilyen Channing Tatum, Jeff Bridges, Halle Berry és a Trónok harcából ismert Pedro Pascal, akik a Kingsman amerikai megfelelője, a Statesman tagjaiként fognak feltűnni. Emellett Julianne Moore egy Martha Stewart-tipusú globális vállalkozóként tűnik fel, Poppy néven, míg Elton John önmaga "Vaughnizált" változatát fogja alakítani.

Már ezek alapján rettentő elborultnak ígérkezik az egész, szóval rettentő mód örülnénk, ha végre kapnánk egy előzetest, hogy némi támpontot is kapjunk ebből az őrületből, valamint abból a magyarázatból, hogy miképp hozzák vissza Colin Firth karakterét. A filmre szeptember 29-ig kell várnunk.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.