Hirdetés

Képeken az Oldboy remake

|

Néhány új kép érkezett Spike Lee Oldboy remakejéhez, ami Chan-wook 2003-as, azonos című thrillere alapján készül.

Hirdetés

A történet középpontjában egy férfi (Josh Brolin) áll, akit rejtélyes okok miatt, elrabolnak, majd húsz évvel később, magyarázat nélkül elengednek. Miután visszanyeri szabadságát megszállottan keresi fogvatartóját, hogy bosszút álljon. Az első red-band trailer már bebizonyította, hogy Lee nem fogja vissza magát, mikor brutalitásról van szó és úgy tűnik, hogy sikerült a saját stílusát is belevinnie ebbe a remakebe. Az új képek nem mutatnak sokat, csak annyit, hogy Brolin ezzel a szakállal úgy néz ki, mint valami mágus. A film idén november 27-én nyit külföldön, magyar premierről egyenlőre nincs információ. Főbb szerepekben Elizabeth Olsen, Sharlto Copley, Lance Reddick, Michael Imperioli és James Ransone. Kattints tovább a képekért.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.