Hirdetés

Képen a Csodálatos Pókember új jelmeze

|

Végre megérkezett az első kép a jelmezről, amit a Csodálatos Pókember 2-ben fog viselni Peter Parker. Illetve Dane DeHaanről is vannak új hírek.

Hirdetés

A film szinopszisa: "A Csodálatos Pókember 2-ben Peter Parker (Andrew Garfield) sűrű életet él, amikor éppen nem Pókemberként nem a rosszfiúkat kapja el és nem Gwen Stacy-vel (Emma Stone) tölti idejét, akkor épp az érettségire készül. Nem felejtette el Gwen apjának tett ígéretét, hogy a Gwen biztonsága érdekében távol marad tőle, de nem igazán tudja betartani a szavát. Életét felforgatja egy új ellenfél, Electro (Jamie Foxx) feltűnése valamint régi barátja, Harry Osborn (Dane DeHaan) visszatérése, közben pedig saját múltjáról is egyre többet tud meg."

Az amerikai premier 2014. május 2.-ra esik, a főbb szerepekben pedig visszatér Andrew Garfield, Emma Stone, Sally Field, az újak csapatát erősíti az Oscar-díjas Jamie Foxx, az Oscar-jelölt Paul Giammatti, Shailene Woodley valamint Felicity Jones is.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.