Hirdetés

Kerekes Vica főszereplésével jön a mozikba a HAB című új magyar vígjáték

|

HABár úgy tűnik, idén már nem sok új amerikai filmet láthatunk a mozikban, magyar alkotásokból nem lesz hiány.

Hirdetés

Július végén mutatkozik be a hazai mozikban a Pesti balhé című roadmovie, ősszel pedig egy igazán könnyed, romantikusan szórakoztató (vagy szórakoztatóan romantikus?) vígjátékot élvezhetünk párunkkal az oldalunkon. Szeptember 10-én mutatják be a HAB című újdonságot.

Hirdetés

Lakos Nóra első nagyjátékfilmje a szerelemről mesél egy édes történetet: van egy teszt, ami állítólag 99%-os pontossággal megmutatja, hogy az ember valóban a nagy Ő-vel él-e. De Dórán valahogy ez sem segített: 99%-os szerelme éppen valaki mást készül feleségül venni. Az élet persze még így is lehet édes: Dóra ugyanis cukrász, aki mindent imád, ami a foglalkozásával kapcsolatos, tészták, habok, cukrozott cseresznyék között tölti a napjait - és mindezt egy cuki kis boltocskában kínálja az édesszájú világnak.

A sütimennyország azonban keserű jövő elé néz - ha tulajdonosa nem szerez hirtelen nagyon sok pénzt, lehúzhatja a rolót. Az ilyen helyzetekre a legjobb szakácskönyvek sem kínálnak megoldást, úgyhogy Dóra kikever egy ravasz tervet: benevez egy családi cégeknek hirdetett versenybe, és szerződtet hozzá egy vállalkozó kedvű agglegényt, aki a hiányzó millióért folytatott hadjárat során a vőlegényének hazudja magát. Csakhogy a pasas megrögzött csajozógép. És az már csak a hab a tortán, hogy nagyon jóképű is…

A szenvedélyes és elszánt cukrászlányt Kerekes Vica játssza, akit az Apró mesékből is ismerhet a közönség. Partnere pedig a filmekből (Kojot, Seveled) és színpadról egyaránt ismert Mátray László alakítja. A mellékszerepekben feltűnik majd mások mellett Kovács Lehel (Munkaügyek, Nyitva), Elek Ferenc (A Tanár, Munkaügyek), Szikszai Rémusz (A berni követ), Láng Annamária (Szép csendben), Pálfi Kata (Seveled), Zsigmond Emőke és Bányai Miklós.

A forgatókönyvet Fekete Fruzsina és Kerékgyártó Yvonne írta, a film dramaturgja a rendező, Lakos Nóra volt. A zenét Balázs Ádám komponálta, a kamera mögött Bálint Dániel állt, a látványért pedig Szurdi Juci felelt. A HAB premierje szeptember 10-én lesz, forgalmazza az InterCom.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.