Hirdetés

Kés a zajban - Daisy Ridley csatlakozott a stábhoz

|

A Star Wars üdvüskéje újabb franchise szereplője lett.

Hirdetés

Főszereplője még nincs Patrick Ness könyve, a Kés a zajban filmváltozatának, de a casting már javában folyamatban van. A múltkor kiderült, hogy a rendező Doug Liman (A holnap határa, A Bourne-rejtély, Mr. és Mrs. Smith), a forgatókönyvíró pedig Charlie Kaufman (Egy makulátlan elme örök ragyogása) lesz.

Hirdetés

Daisy Ridley is feltűnik majd a filmben: egyelőre ő az egyetlen színész, akinek csatlakozását hivatalosan is bejelentették. A Kés a zajban főszereplője Todd Hewitt nevű fiú, a történet pedig az ún. zaj-vírus miatt mindenki hallja a másik gondolatait - egészen addig a napig, amíg a fiú nem talál egy helyet, ahol megtalálja az addig lehetetlennek tűnő csendet…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.