Hirdetés

Késni fog a Kane & Lynch mozi

|

Még májusban adtunk számot a készülődő Kane & Lynch játékadaptációról, azóta sok víz lefolyt a Dunán, és rengeteg rajongó fejezte ki nemtetszését Jamie Foxx személye ellen.

Hirdetés

A közelgő Kane & Lynch mozi némileg lelassult lélegezni, annak ellenére, hogy a Cannes-i Filmfesztiválon már óriásplakátok hírdették az ő ígéjét, és közvetlenül Simon Crane dedikálta a jónépnek a képeket.

Simon Crane rendező bácsi azonban beadta az unalmat, helyébe Patrick Alessandrin lépett, és arról pleykált, hogy részéről októberben kezdődhet a forgatás. Az LA Times most bejelentette, hogy Alessandrin sem lehetséges a rendezői posztra, így a producerek újabb potenciális direktor után néznek, három úriember esélyes a kifizetődő titulusra: Wayne Kramer (Halálos Hajsza), F. Gary Gray (Az olasz meló) és Antoine Fuqua (Brooklyn mélyén). Érdekességképpen megnéztem a Kane & Lynch IMDb-s adatlapját és ott a rendező fülnél már F. Gary Gray szerepel Alessandrin helyett. Talán ez jelző értékkel bír? A forgatókönyvíró egyébként az a Kyle Ward lesz, aki majd a Hitman 2 szkriptjéért is felelni fog.

Ennek eredményeként az októberi forgatási dátum tolódni látszik, valószínűleg a következő év elejéig tessékelik tovább.

Ti kit látnátok szívesen a három jelölt közül Kane & Lynch rendezőként? Nem mellesleg, nálam Jamie Foxx szerepeltetése is kiverte a biztosítékot, remélem nem kell magyaráznom miért.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.