Hirdetés

Kész a Shrek 5 forgatókönyve, vajon Eddie Murphy visszatér?

|

Ugyan a Shrek 5 még csak a jövő zenéje, Eddie Murphy szerint a forgatókönyv ígéretesnek néz ki.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a 2001-es, már-már klasszikusnak számító Shrek addig fog menni tovább, míg a színészekből ki nem fogy az életerő. A 2010-es Shrek a vége, fuss el véle sem volt már hatalmas kasszasiker, ezért úgy gondolták, hogy alaposan rápihennek a következő részre (ami egy szűk évtizednyi pihenőt jelentett). De a hírek szerint a forgatókönyv már el is készült, most már csak a stáb összetrombitálása és az előkészületek megkezdése van hátra.

Hirdetés

Az ezúttal drámai szerepe (Mr. Church) miatt sajtókonferenciáról sajtókonferenciára szaladgáló Eddie Murphyt folyamatosan kérdezik a Shrek legújabb epizódjáról, és csak mostanában tudott biztos válaszokkal szolgálni.

Jó nagy szünetet tartottak a legutóbbi rész óta. Jeffrey [Katzenberg, producer] mondta nekem, hogy a következő talán...2019-ben lesz? 2019 vagy 2020, legkésőbb. De a forgatókönyv most jó lett, egészen jó.

A DreamWorks 2019-re tervezi a bemutatást, de az előkészületek is jó messze vannak még. Azt még nem lehet tudni, hogy folytatást, rebootot vagy prequelt láthatunk majd, de akárhogyan is, valószínűleg az alapstábbal fognak ismét együtt dolgozni. Se Mike Myers, se Cameron Diaz nem erősítette még meg a visszatérését, egyedül Eddie Murphy beszélt erről bővebben:

Minden, ami eddig a Shrek-ben sikeresnek bizonyult, és az embereknek tetszett, mindig részét fogja képezni a filmeknek. Addig nem állnak le a gyártásával amíg az emberek azt nem mondják, hogy "elég volt, többet ne". A Toy Story és a Shrek is ilyen típusú film.

Eddie Murphy ezzel kvázi megerősítette, hogy ismét hallhatjuk Szamárként, és majdnem biztosra jósolják a többi alapkarakter visszatérését is. Igaz a forgatás még nagyon messze van, és egyelőre még az alkotókról sincsen sok információnk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.