Hirdetés

Már kész van a Baby Driver 2. forgatókönyve

|

A főszereplő azt is elárulta, hogy más lesz a folytatás címe.

Hirdetés

2017 nyarán érkezett Edgar Wright legutóbbi filmje, a Baby Driver (inkább maradjunk az angol címnél) a mozikba, és egyből nagy népszerűségnek örvendett. Minden benne volt ebben a moziban, amiért Wrightot imádjuk: szerethető karakterek, groteszk humor, minden mindennel összefüggő forgatókönyv, apróbb kikacsintások, pörgő, izgalmas akció és nem utolsó sorban utánozhatatlanul laza stílus. Éppen emiatt nagy érdeklődéssel fogadtuk a hírt, hogy a készítők nagyon szeretnék Baby történetét folytatni, viszont itt meg is állt a teljes produkció, azóta nem hallani róla semmi újat. Egészen mostanáig, hiszen a címszereplő, Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba) a legutóbbi interjújában az esetleges folytatást rebesgette.

Hirdetés

Túlzottan sok újdonságot persze ő sem tudott mondani, hiszen egyrészt ezzel eléggé bennfentes információkat kotyogna ki, másrészt pedig valószínűleg nincs még olyan, amit túlzottan ki tudna kotyogni. Viszont Elgort így felelt arra a kérdésre, hogy még tervben van-e a folytatás lehetősége:

"Igen, szerintem biztosan el fog készülni, szerintem lesz Baby Driver 2. Bár más címen fog futni, de erről magát Edgart [Wright] kell megkérdeznetek."

A fentieken kívül Elgort egyébként még külön kitért arra is, hogy már elolvasta a forgatókönyv egyik korai változatát, amit maga Wright mutatott meg neki. Elmondása szerint még finomítani kell a szkripten, de nagyon jó úton halad a produkció. Mi kifejezetten örülnénk neki, ha folytatódnának Baby kalandjai, hiszen sok olyan kérdés van még, amire nem kaptunk választ, és amiket egy második rész gond nélkül be tudna mutatni. Persze elkapkodni egyáltalán nem kell, inkább várunk még éveket egy rendes folytatásra, mint hónapokat egy elsietett második epizódra.

Ti örülnétek egy Baby Driver 2-nek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.